01.03.2019 : YAŞARKEN DEĞER VERİP YAŞARKEN SEVECEKSİN.

YAŞARKEN DEĞER VERİP YAŞARKEN SEVECEKSİN,

Yaşarken saygı, yaşarken değer vereceksin. Kıymeti yaşarken kendini yaşarken sunacak, vererek almayı bileceksin. Her anı yaşayacak öleceğini de bileceksin. Doğumu beklerken yaşamın sonuna da hazır olacaksın. Sonsuzluk anlıktır son nefesinde anlayacak geç kaldığını da göreceksin. Sevmeye karşılıksız vermeye neden yaşadığını anlamaya geç kaldığını da göreceksin. Geride kaldığını geç olduğunu anlayacak ve nedenlerini sorgulamaya da gücün yetmeyeceğini, varlığının bir gücü kalmadığını da anlayacak istersen hayal ya da gerçek bu güne bu ana döneceksin.

YOK OLMADAN HİÇ OLMADAN DEĞİL, GİTMEDENDE DEĞİL, UZAKLAŞMADAN SONSUZLUĞU KOŞMADANDA DEĞİL, BU GÜNÜ VE GÜNÜNDE ANINDA DEĞERLİ SAYARAK, DEĞER VEREREK, KİBRİNİ BİR YANA KOYUP YOK OLMADAN, DEĞERSİZLEŞMEDEN ÇIKARSIZ SAF VE TERTEMİZ SORGUSUZCA, YAŞARKEN DEĞER VERİP YAŞARKEN SEVECEKSİN.

( saygılarımla Ünal duran ) Not: bütün yazılarıma yorum ve önerilerde bulanabilirsiniz. Bu öneriler beni daha özverili bir şekilde yazmamı sağlayacağını umuyorum. Mail bölümünden önerilerinizi bekliyorum.