01.10.2018 : HAK VE ADALET ARAMAYA DEVAM.

HAK VE ADALET ARAMAYA DEVAM: sıra sende ve sizde? Dua edin feto ile çıkarınız olmasın? Dua edin siz ve hâkim, ya da savcı ortaklığı kendi ilişkinizde bulunmasın?

YAŞAMIMDAN ÖRNEKLER. Bana yapılan her bir adaletsizliğe cevap vererek hakkımı sonuna kadar aradım ve 4 tane davayı kendi hukuki bilgimle ve çalışmam ile kazandım. Bu davalarda hep ben para veren alamayan taraftım. Bir tane ( ucube ) kelimesi dışında hatalı kelime kullanmadım. Bugün ise hukuk bürosu dahi açmayı düşünen bir vatansever olarak anılıyorum. Nedenim ise toplumun haksızlıklarına neden olan yanlışlıklara yardımcı olmak isteğimdendir. Milletvekili olmak istememin ana nedeni de buydu topluma ses olabilmek ve insanların gerçek anlamda hak ve adalet arayışını yasama ile örneklemeye çalışmak olacaktı ve olmadı.

ÖRNEK BİR HAK DAVASI: Bir kitap bastırmak için bir yayın evine ödeme yaptım 3 ay sürede basılacak olan kitabım gecikti ve ödememi geri alamadım. Alamadığım gibi s.b.i adlı kitabımın ismini dahi sahte imza ile süresiz gösteren bu yayın evinden açtığım ve takip ettiğim dava neticesinde icra uygulayarak paramı aldım. ( SONUÇ Be hey kardeşim sana ver paramı hakkımı yeme derken havana ne oldu? Be hey kardeşim sen toplumun hepsini cahil mi zannediyorsun? Ne oldu peki söke söke hakkımı aldım mı aldım. HADİ SANA DERS OLSUN.

GELELİM ŞU BİRİLERİNİ DEVLETİ KURUM VE KURULUŞLARI KENDİ ÇIKARINA KULLANAN VATAN HAİNİNE: Sıra sende göre ve bekle seni o makamı kullanan fetöcü veya değil, çıkarcın ya da değil bekle ve gör! Bu ülkeyi ayağa kaldırıp bana değil başkasına yaptığın bu haksızlığı sana ödetmezsem bende bu ülkenin vatansever bir halkı değilim diyeceğim. Bu yazıları toplumun bir sorumlu ferdi olarak ülke insanlarının zavallı olmadığını bazı avukatların kölesi olmadığını, bazı hâkimlerin, ya da savcıların zulmü altında ezilmediğini göstermek istediğim için yazıyorum.

HAK NASIL ARANIR VE ARANILIR TOPLUMA SES OLMAK İÇİN ÖRNEKLEDİĞİM BU YAZIYA EK OLARAK: Bir tek ucube kelimesi kullanmaktan başka bir kötü söz kullanmayan biri olarak, Allah a havale etmek için ( a.b.v ) sin dememin de asıl sebebi bana elime hakaret edildiği için söylediğimi de belirtmeliyim. Ayrıca bana sorulan her bir soruyu evrakları ile kararları ile ispat edebileceğimi de belirtmeliyim.

ŞİMDİ İSE: Birkaç savcı ve hâkime ve ilgili şâhısa hak ve adalet nasıl aranır göstermek için toplumsal görevime başlıyorum.

 1-) 10,000 tl tazminat davası ( vatan haininin birine ) 2- birkaç hâkim ve savcıyı ilgili şahıs ile beraber yüce adalete teslim etmek için > Ya ALLAH Bismillah.

 SON OLARAK SEVGİLİ VATANSEVER KARDEŞLERİM: Hakkınızı arayın, susmayın haklı iseniz mücadele edin. Sıradan vatandaş olmak eziklik göstergesi olmamalıdır. Halk olmak adalete yenilmek değil adalete güvenmek adaleti aramak olarak yaşanmalıdır. Ben komünist ya da faşist ya da o partili bu partili olarak değil SIRADAN BİR VATANDAŞ OLARAK HAKKIMI ARIYORUM, GÜCÜM NİSBETİNDE SEVDİKLERİMİN HAKLARINI ARIYORUM. SİZDE HAKLI İSENİZ ALLAH AŞKINA ( HAK-KI-NI-ZI  A-RA-YIN ) HAKKINIZI ARAYIN.

( saygılarımla Ünal duran ) Not: bütün yazılarıma yorum ve önerilerde bulanabilirsiniz. Bu öneriler beni daha özverili bir şekilde yazmamı sağlayacağını umuyorum. Mail bölümünden önerilerinizi bekliyorum.