01.06.2019 : HAYATTA HEP BAŞARAMADIN VE KAZANAMADIN DİYE BİR ŞEY YOK.

HAYATTA HEP BAŞARAMADIN VE KAZANAMADIN DİYE, YİNE KAZANAMAYACAK VEYA BAŞARAMAYACAKSIN DİYE BİR ŞEY YOKTUR. Hayatımızdaki en önemli kararlar öncesinde ciddi bir çalışma ve mücadeleler planlamalar yapılmalı. Sonrasını ise ( yüce yaratan, Allah, a ) bırakabilmeliyiz. Evet, tamda bu duanın arifesindeyim. Ve yaptıklarımı ve yapabileceklerimi yüce Allah, ın ellerine bırakıyorum ve her şeyin en hayırlısını tek ve tek yüce Allah, tan bekliyorum. Tamda bu gün 5 inci ayın son cuması ve son günü 2019 un İslami inancımıza göre bin aydan hayırlı olan ve kalpten edilen her duanın kabul olduğu bir gecenin günün arifesindeyiz. Hani bazen ya ALLAH,, der ve öncelikle çalışır mücadele eder üretir sonra bu emeklerini yaratana bırakırız ya, evet inanç tamda buraya oturdu diyebilirim. Artık yapacak ve yapılacak her şeyi yaptığımı düşünerek bu değerli inancı buraya koyarak ya nasip diyorum. Yukarıda şu yazımı yazarak başlamıştım. Hayatta hep başaramadın ve kazanamadın diye, yine kazanamayacak veya başaramayacaksın diye bir şey yoktur.  Bu sözü yazarken yapmaya çalıştıklarıma odaklanırken, yaptıklarımdan ders alarak bu güne çok ciddi bir şekilde çalışıyordum. İnsanın en önemli çalışması olur mu? Ben her işimi en önemli gibi çalışan her yaptığıma en önemliymiş gibi odaklanan biri olduğumu beni tanıyan herkes bilmektedir.

Yaşamımın her anlamını farklı farklı analiz ederek her değere ayrı değer verirken, son zamanlarda uğraşımın öncelikle sağlık konusunun bir parçası olan spor olduğunu bu spor sevgisini futbol oynayarak yaşama sevinci kazanmaya çalışıyorken bu branşı profesyonel olarak yapmaya çalışmanın heyecanını yaşıyordum. Sonuçta ise bu konunun hiçbir benlik ya da ego olmadığını bunun ülkemizde bulunan bir soruna destek vermek olduğunu hep söylüyorum bu söylemlerimde ise gerçekten samimi ve içten olduğumu bu güzel günün duasına yerleştirdiğim için yüce ALLAH a şükürler olsun diyorum. Evet, geçmiş belli, gelecek yaratanın elinde ve o yüce makamın elinde diyerek bu içten duamı tekrar ediyorum. Yaptıklarımı ve yapabileceklerimi yüce Allah, ın ellerine bırakıyorum ve her şeyin en hayırlısını tek ve tek yüce Allah, tan bekliyorum.

( saygılarımla Ünal duran ) Not: bütün yazılarıma yorum ve önerilerde bulanabilirsiniz. Bu öneriler beni daha özverili bir şekilde yazmamı sağlayacağını umuyorum. Mail bölümünden önerilerinizi bekliyorum.