01.12.2019 : TOPLUMU ANLAMAYAN VE DİNLEMEYEN BİR İDARE SİSTEMİ YOK OLUR.

> DÜN NE DEDİM İSE BUGÜNDE AYNINI TEKRAR EDİYORUM. BU ÜLKEDEKİ SİYASETÇİLER TOPLUMU DUYMADIĞI MÜDDETÇE, İŞİTMEDİĞİ MÜDDETÇE BU ÜLKE HİÇ BİR ARPA BOYU İLERİ GİDEMEZ. SIRF KENDİLERİNİ DUYAN VE DİNLEYEN, ANCA BOŞ BOŞ KONUŞAN TOPLUMU YOK SAYAN, HİÇ BİR FİKRE VE DÜŞÜNCEYE ÖNEM VERMEYEN, BİZDEN DEĞİL DİYEREK YOK SAYAN HİÇ BİR İDARECİ VE YÖNETİCİNİN HİÇ BİR DEĞERİ HARBİYESİ YOKTUR.

YUKARIDA DEDİĞİM GİBİ, Toplumu anlamayan ve dinlemeyen bir idare sistemi yok olmaya mahkumdur. 

> KENDİ ÇIKARI İÇİN SİYASETİ VE BİR MAKAMI KULLANAN KİM OLURLARSA OLSUNLAR EN BAŞTA KÖTÜ İNSANLAR BUNLARDIR.

> İNSANLARI KENDİ ÇIKARLARI İÇİN KULLANAN VE ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA YETERLİ OLMASALAR DA BİR MAKAM SUNAN SİYASETÇİ VE İDARECİLER ÜLKEMİZİN GERÇEKTEN ZARAR VEREN EN BÜYÜK DÜŞMANLARIDIR.

TAVSİYE : Akla ve bilgiye değer verin, çalışkanlığa ve üretkenliğe prim verin. iyiye ve güzele doğruya ve hakka sahip olanlara, adil ve gerçekten ehil insanlara yetki verin.

EVET > TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEKLER. BAŞTA SİYASETÇİLER, BAZI SİYASİ PARTİLİ İDARECİLERİ, BAZI MİLLETVEKİLİ DİYEREK BİZİ TEMSİL DAHİ EDEMEYEN MİLLETVEKİLLERİ, BAZI BELEDİYE BAŞKANI DİYEREK BOŞ BOŞ TOPLANTILARA YAĞCILIK ORTAMLARINDA BOY GÖSTEREN İKİ YÜZLÜ SAHTE SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNAN ASALAKLAR . BAZI ÜLKE YÖNETİMİNDEKİ BÜROKRATLAR, BİR ÇOK ZENGİN İŞ ADAMLARI, DAHA BİRÇOK OLUMSUZ ASLINDA İÇLERİ BALON GİBİ BOŞ LÜZUMSUZ, KÖTÜ ÖRNEK KİŞİLİKSİZ KİŞİLİKLER.

> Toplumsal yozlaşma her geçen gün artarken tv lerde sağda solda gazetelerde, video kanallarında öyle bir nefret, kin almış başını gidiyor ki anlatmak için yazı yetmez. Haber kanallarını açarsanız öncelikle çıkar çatışmaları o ona hakaret ve küfre varan çirkin davranışlar. kim olurlarsa olsunlar bir tane iyi örnek bulamamaktan kendi adıma ülkem adına geleceğimiz adına utanıyorum. ( KISA VE NET SİZİN GİBİ KÖTÜ ÖRNEK SİYASETÇİLERDEN, MİLLETVEKLİLLERİNDEN, BAZI BELEDİYE BAŞKANLARINDAN Kİ? SİYASETÇİ GİBİ DAVRANAN BÜROKRATLARDAN EVET BUNLAR GENELDE HERKESİ AYIRIR İŞİNE GELENE YARDIM EDER AĞIRLAR ÖNÜNE GELENE GÜLER YALAKA TİPLİ İKİ YÜZLÜ DANSÖZ KILIKLI Kİ ONLAR KENDİNİ ÇOK İYİ BİLİRLER HEPİNİZ ÜLKEMİZİN UTANÇ VE YÜZ KARASISINIZ. SİZLER KİMSEYE ÖRNEK OLMUYORSUNUZ. SİZLER KENDİ ÇIKARINIZ İÇİN BİZLERİ KANDIRIP BİZLERDEN OY ALDINIZ ŞİMDİ ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ ÖRNEKSİNİZ. SİZLERDEN ÜLKEM VE KENDİ ADIMA UTANIYORUM. UTANIYORUM. UTANIYORUM. SİZLERİ ESEFLE KINIYORUM. Evet İnsanların evlere tv lere hapsedilmesi ve ellerimize birer akıllı telefon, tv, ev ve araba eşya ile donatılarak düşünmeyen köleler haline geldiğimizi utanarak söyleyebilirim. öğle ki yalnızca yaşamak için belli faturaları ödeyen bu faturaları da yaşamak prangası olarak adlandırmak istiyorum. bu prangayı bizlere takarak yalnızca kendi makam ve mevkileri için savaşan karınları doysun ama düşünmesinler mücadele edip ülkemize hiç bir şey katmasınlar bizim beceriksiz ve sünepe yandaşlarımız ne yaparlarsa ona göre yaşasınlar diyen bir güruhu esefle kınıyorum daha fazlada diyecek laf ve söyleyecek sözde bulamıyorum.

> Ülkemdeki bu TOPLUMA KÖTÜ ÖRNEKLERDEN. BAŞTA SİYASETÇİLERDEN, BAZI SİYASİ PARTİLİ İDARECİLERDEN, BİR ÇOK ZENGİN İŞ ADAMLARINDAN, DAHA BİRÇOK OLUMSUZ OLUMSUZ KÖTÜ ÖRNEK KİŞİLİKSİZ KİŞİLİKLERDEN Kendi adıma ülkem adına gerçekten utanıyorum. bu utancı görerek olumsuz olarak yaşayan ve bunların altında ezilerek yerinde intihar eden, kendini bu dünyadan alarak sanki daha iyi olacağını düşünen insanlarımıza kendi adıma acıyorum. daha bu olaylar olmadan çareyi bulmanın ülke idarecisi olmayı gerektirdiğini bilemeyen beceriksizlere kendi adıma da yaklaşmaya çalıştıkça. aptal ve salakça yaklaşımları görerek kendime değil onlara üzüldüğümü de belirtmeliyim. düşününki bu aptal ve salak kesim benim yaşamama karar verebiliyor, beni ve toplumu yönlendirebiliyor. son olarak ben Müslümanım diye övünen bir kesime, ben demokratım diyen bir kesime, aklı ve bilgiyi dayatamıyor sak ben bu ülkedeki çoğu idareci kesimin ne gerçek bir Müslüman, nede karşı görüş ile demokrat bir insan olduklarına artık inanmıyorum.

HEP DEDİĞİM GİBİ BU ÜLKEDE AKILLI ZEKİ NAMUSLU ADALETLİ DOĞRU VE DÜRÜST İDARECİ VE SİYASETÇİLERİ GÖRECEĞİMİZ GÜNLERİ KENDİ ADIMA İPLE ÇEKİYORUM. O GÜNLERİN GELECEĞİ UMUDU İLE YAŞAMAYA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDERKEN. YUKARIDAKİ KÖTÜ ÖRNEKLERE DE AKLI SELİM TAVSİYE EDİYORUM.

 

 

 

 

 

 

( saygılarımla Ünal duran ) Not: bütün yazılarıma yorum ve önerilerde bulanabilirsiniz. Bu öneriler beni daha özverili bir şekilde yazmamı sağlayacağını umuyorum. Mail bölümünden önerilerinizi bekliyorum.