01.05.2020 : YENİDEN GELECEĞE DAHA UMUTLA BAŞLAMAK

 

          

YENİDEN GELECEĞE DAHA UMUTLA BAŞLAMAK: Her olumlu ya da olumsuz bir durumdan sonra ya iyi ya da kötü yeni bir başlangıca hazır olmalıyız diye düşünüyorum. Şu anda ise sanki geçmiş zaman resetlendi ve yeniden geçmişin verdiği tecrübe ve olgunlukla yeniliğe başlayacağımız bir dönemin eşiğine gelmiş olduğumuzu gözlemliyorum. Burada en önemli durum, geçmişte aldığımız dersler ve kendimizi yetiştirdiğimiz değerler ile daha verimli ve daha faydalı bir yeniliğe adım atmamızın daha doğru olacağı gerçeğini bu kısa yazımla topluma önemli bir örnek sunmak için yazıyorum. Evet eskiden nasıl isek aynı şekilde devam etmenin tam bir bedbahtlık olacağı kanaatini savunuyorum. Kim olursak olalım, ister en üst devlet kurumlarının yöneticileri, istersek üreticiler olsun iş adamları olsun yenidünya düzenini gözlemleyerek bizlerin kendi kendimize yeterken, dışarıya muhtaç olmamanın şeklini görmeleri gerektiğini önemle dile getirmeyi sorumlu bir Türk milletinin ferdi olarak görev biliyorum. Devamında ise şu an Kendi uğraşım olan, sporun bir dalı olan futbol dünyasının başkanları ya da yöneticileri olsun net bir ifade ile (Tamamen yenilenmenin gayreti içinde olmaları gerekir diyerek bir tavsiye ile bu konunun önemine parmak basmak istiyorum. Geriye biraz döndüğümüzde eski yapılan başarısızlıklar olsun, işe yaramaz görev verilen ama işini doğru dürüst yapamayan basiretsiz bireyler ile hala yola devam etmenin gafletine girilmemesi gerektiğini önemle tavsiye ediyorum. Ülke olarak olsun bireyler olarak bizler olalım yeniden geleceğe daha umutla başlamak en doğru davranışın devamında iyi bir başlangıç olacaktır diye umut ediyorum.  Bu umudu kendi adıma da taşıyarak bu yenidünya düzeninde yer almayı heyecanla bekliyorum.

Dünden bu güne baktığımızda ülkemizin en büyük ihtiyacı yenilenmek ve daha çalışkan ve üretken bireyler yetiştirirken, daha faydalı ve çalışkan üretken akıllı ve zeki insanlara sahip olunması gerektiğini düşünüyorum.  Attığım başlığa baktığımızda kendi adıma da yeniden geleceğe daha umutla başlamayı umut ederken, şu yeni döneme boş zamanlarımda hazırlanarak bu gelecek yeniliğe hazır olduğumu en içten bir söylemle vurgulamak istiyorum. Umut ediyorum ki geçmişte ne olursa olsun, şanslı ya da şanssız dönemlerden ders alarak bu günlerin geçeceğini ve geleceğin daha güzel olacağı inancı ile bu yazımla topluma bir mesaj verirken, kendi duygu ve düşüncelerimi bir vesile ile kamuoyuna sunmuş olduğumu belirtmek istiyorum. Bu kısa yazımdan ise çeşitli düşüncelerimin yanında öğüt vermiş gibi olmanın anlayışla karşılanacağını herkesten rica ediyorum.

SON OLARAK, Artık daha güçlü ve daha verimli bir döneme girdiğimizi umut ederek herkesin aynı tutum ve davranış ile geleceğe daha umutlu bir beklenti ile başlanılmasının daha faydalı olacağı kanaatini taşıyorum. Evde kaldığımız sürelerde yaşamın yemek içmek beklemek olmadığını anlamış olmakla beraber, aslında öncelikle sağlıklı olmak ve birlikte beraber yaşamın aslında yaşamın içinde yani gelecekte de gizli olduğunu bilmemiz gerekmektedir. Herkese sevgi ve saygı dilerken geleceğin ülkemize ve milletimize, en başta tüm ülke insanlarımıza huzur ve mutluluk, devamında başarı getirmesini temenni ediyorum. En öncelikli içten duam ile yüce yaratan Allah tan bu umut ve dileklerimin kabul olmasını en içten duygularımla niyaz ediyorum. Evet, yeniden geleceğe daha umutla başlamak için herkesi aynı temenniler ile ortak duygu ve düşüncelere davet ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle Ünal duran

( saygılarımla Ünal duran ) Not: bütün yazılarıma yorum ve önerilerde bulanabilirsiniz. Bu öneriler beni daha özverili bir şekilde yazmamı sağlayacağını umuyorum. Mail bölümünden önerilerinizi bekliyorum.