01.07.2019 : HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK.

 

SIRADAN BİR İNSANIN GÖZÜ İLE SAMİMİ VE GERÇEKÇİ BİR DİLLE. Etrafınıza Lütfen çok iyi bakın. Çoklarının haksızlıkla bir yerlere gelen boş insanların bir yerleri koltukları ve makamları doldurduğu, boş konuşmaktan başka neredeyse hiç bir şey yapmadığı, ancak lafazanlık ile icraat yaptıklarını zannettiğini görmüyor muyuz? Peki, basit bir görevi tevdi etsin diye bir iş koluna yerleştirilen insanların kendi görevlerini dahi doğru yapamazken, namuslu ve doğruluk için hak arayan insanların yok olduğu bir ortamda gerçekten söyler misiniz neler çok güzel oldu ki bundan sonrada güzel olacak. iyi okuyun sonuna kadar, her detay geleceği anlatıyor iyi anlayın ve her söylem aslında nelerin asıl güzel olacağını gerçeklikle mantıklı bir şekilde lafta değil akla yatkın olarak özetliyor LÜTFEN ÇOK İYİ OKUYUN.

EVET, o siyasetçiye bu yöneticiye istinaden söylemiyorum. Her iki ve farklı söyleme ya da söylemlere bakarak ülkemin durumunu ele alarak, objektif ve gerçekçi bir bakışla ima etmiyor düşüncemi kamuoyuna sunuyorum. Umutsuz değilim, umudum uda taşıyorum lakin boş sözler ile HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK. Boş ve anlamsız siyaset kokan alt yapısı zayıf ve tam anlamı ile ülkemiz yenilenemediği sürece HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK. Adam kayırmalar olduğu sürece HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK. Sırf benim adamım olsun ama iş yapmasa da olur, yanımızda olsun boş insan olsun, işe yaramasa da bizden olsun denildiği sürece HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK. Kibir ve gurur olduğu müddetçe, kendini düşünerek yok sayarak yaşandığı sürece, benden değil oda kim, benden bizden, bizlerden, benim gibi düşünenlerdenseniz dendiği sürece bir tek ben bilirim dendiği sürece HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK. Güzel temenni ve hoş sözler söylemek yetmez, hele tatlı dil ile toplumu kendine çekmekte yetmez, hatta en güzel ben bu sözü söylüyorum, her şey en güzel olacak, en güzel benim söylediğim gibi olacak demekle de HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK.

 

Çok ama çok gözlemleme ile neredeyse tüm siyasi partileri idareci ve etraflarındaki çalışanları analiz ederek şu ülkem gerçeği ile karşılaştığımı belirtmeliyim. Toplum olarak öyle bir duruma geldik ki kimse zor ile çalışma üretme ile değil, kolay yoldan basit yoldan çıkarcılık yolundan zengin olmak istiyor. Kolayca para haksız unvan beklentisi ve aklın zekanın bilginin değil hak ediş istemiyor. Tembelliğin kol gezdiği bir toplum olma yolunda olduğumuzu dile getirerek, genel olarak ülkemizi top yekun ele almadığımız sürece, birlik ve beraberliğimizi tüm millet olarak sağlamadığımız sürece, çalışarak üreterek, yorularak, gerçekten mücadelemizi ülkenin tümüne yansıtmadığımız sürece ne yazık ki kim ya da kimler söylerlerse söylesinler HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK. ACI AMA GERÇEK yazdığım gerçekleri düzeltmediğimiz sürece lafla sözle HİÇ BİR ŞEY GÜZEL OLMADI OLAMAYACAK.

 

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Tüm insanlığa saygı duyan, ayrım yapmayan herkesi eşit olarak gören biri olarak yaşadığım belirterek hiçbir siyasetçiyi öne almadığımı ülkem gerçeklerine bir nebze parmak basmak gerçeği ile bu yazıyı yazdığımı belirtmeliyim. Son olarak bu yazıyı kim ya da kimler okurlarsa okusunlar karşı görüş olarak gördüğü sürece HİÇ BİR ŞEY GERÇEKTEN GÜZEL OLMADI, NE YAZIK Kİ OLAMAYACAK.
SIRADAN BİR İNSANIN GÖZÜ İLE SAMİMİ VE GERÇEKÇİ BİR DİLLE. Saygı ve sevgilerimle, Sıradan bir insan Ünal duran

 

( saygılarımla Ünal duran ) Not: bütün yazılarıma yorum ve önerilerde bulanabilirsiniz. Bu öneriler beni daha özverili bir şekilde yazmamı sağlayacağını umuyorum. Mail bölümünden önerilerinizi bekliyorum.