01.06.2020 : GELECEĞE YENİ BİR UMUT VE YEPYENİ BİR ADIM İLE MERHABA.

           

GELECEĞE YENİ BİR UMUT VE YEPYENİ BİR ADIM İLE MERHABA. Yeni bir yaşamdan bahsediyoruz. Ne yazık ki artık Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu söylemi olumsuz olarak değil, olumlu olarak anlayarak olumluya bir bakış sergilememiz daha doğru bir yaklaşım olacaktır. Bu söyleme bu gerçeğe inanarak geçmişimizden bir ders çıkartıp neden gelecek geçmiş gibi olmayacak bu duruma farklı bir gözlem ile parmak basmak istiyorum.  Elinize bir kalem alıp bir defter ve geçmişinizi lütfen yazın. Neler yaptınız neler başarıp neleri olumsuz yaşayıp neleri olumlu bir geçmiş olarak ortaya koydunuz lütfen yazmaya çalışın. Artı ve eksilerinizi hesaplayarak eğer artılarınız çok ise başarılı, eğer eksileriniz çok ise başarısız olarak kendinizi lütfen hesaba çekin. Eğer bu artı ve eksilerinizi ortaya koyarak her bir tecrübeyi ortaya koyarak ders çıkarta biliyorsanız ise bundan sonraki yaşamınız da daha başarılı bir yaşam süreceğiniz anlamına gelecektir ki, olumsuz durumlarınız bile sizlere çok ama çok önemli değerler katacaktır lütfen unutmayın. Bunun içindir ki, geleceğe yeni bir umut ve yepyeni bir adım ile merhaba diyerek, hayata çok daha iyi bir gözle bakarak geçmişte yaptıklarımıza artılar katarak bizlere sunulan ömre şükrederek hayatımıza artı değerler katmamız çok daha iyi olacaktır. Her zaman dile getirdiğim gibi evimizde kaldığımız ve yaşadığımız devamında yaşayacağımız tecrübelerden ders çıkartarak daha verimli ve daha objektif bir yaklaşım ile hayatımıza başta sağlık katarak yaşamamız gerekmektedir. Sağlık ve toplumsal sorumluluğumuzun yanı sıra başarılı ve üretken bir birey olmamız her türlü işimiz olsun spor yaşamımız olsun ülkemize ve geleceğimize katacağımız en büyük katkımız olacaktır.

Son olarak ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuz bir tecrübeyi olumlu hale getirmemiz için, başta ailede başlayacak olan sorumluluğumuzu çocuklarımıza, gençlerimize, geleceğimiz olan evlatlarımıza en hassas bir şekilde aktarmamız başlıca görevlerimizden olacaktır. Büyük olarak anne ve baba olarak, öğretmensek öğreten olarak, eğitimci olarak antrenör olalım, yetiştirici olalım görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirerek çok iyi birer örnek olmamız gerekmektedir. Daha öncede dile getirmeye çalıştığım gibi, 31,05.2020 günü alınan bir karar neticesinde yavaş yavaş yaşam bu duruma göre bile azami normale dönme kararı alınarak ülkemiz yeni bir döneme girmeye başlayacak diye bildirim aldığımızı yazmıştım. Bugün itibariyle 75 günlük bir nekahat dönemi gibi evimize kapanarak kendi adıma çok önemli çalışmalar yaparak geleceğimize bir değer katmak için çeşitli yenilikler üzerinde çalıştığımı dile getirmek istiyorum. Bundan sonrada bu çalışmalarımı ülkeme ve en başta çocuklarımıza, gençlerimize, geleceğimiz olan evlatlarımıza aktarmak için uğraş göstereceğimi belirtmek istiyorum. Tüm bu olumlu temennilerin yanı sıra bundan sonra daha verimli çalışarak, başta kendim olayım, herkes olsun görevlerini ve sorumluluklarını en iyi şekilde yapacağını umut ediyor ve en kalbi duygularla da inanç duyuyorum.  Bir halk söylemi ile kim olursak olalım, şapkamızı önümüze koyarak, cebimizdeki taşları da ortaya dökerek aklımızı başımıza almamız gerekmektedir. Daha iyi bir yaşam beklerken daha da mutlu ve huzurlu devamında çok daha iyi çalışarak başarılı bir yaşam süreceğine sonsuz inanç duyuyor, en içten saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

( saygılarımla Ünal duran ) Not: bütün yazılarıma yorum ve önerilerde bulanabilirsiniz. Bu öneriler beni daha özverili bir şekilde yazmamı sağlayacağını umuyorum. Mail bölümünden önerilerinizi bekliyorum.